مطالعه موردی

فراخوان مطالعه موردی (Case Study)

مطالعه موردی (Case Study) چارچوبی استاندارد برای تشریح یک واقعه و مسئله خاص‌‌ می‌باشد، فرد موردكاو طی یك فرآیند فنی و تجربی به ارائه و تشریح ابعاد مختلف مسئله جهت شناخت از اصول اولیه طرح، روش و راهكارهای بكار گرفته، شرح مباحث علمی و فنی، مشكلات و چالشهای موجود و نتایج آن می‌پردازد.

در جلسات مطالعه موردی علاوه بر سخنرانی با استفاده از اسلایدها امكان نمایش فیلم، نمایش یك دستگاه توسط ارائه دهنده، پرسش و پاسخ متقابل بین شركت كنندگان و ارائه دهنده، طرح یك مسأله توسط ارائه دهنده و درخواست ارائه راه حل از شركت كنندگان وجود دارد.
 

کمیته های علمی کنگره در نظر دارند به منظور بررسی و ارزیابی مهم ترین موضوع های مطرح در بخش های مختلف مهندسی و مدیریت آب و خاک کشور، برای هر یک از کنفرانس های کنگره یک تا سه پرسش اساسی را به عنوان موضوع های محوری برای انجام مطالعه موردی تعیین و اعلام نمایند. کلیه محققان و صاحب نظران می‌توانند مقالات خود در زمینه‌ی این موضوع ها را در چارچوب زمانبندی و راهنمای تهیه مقالات کنگره تدوین و ارسال نمایند. مقالات ارسال شده از امتیازهای زیر برخوردار خواهند بود:
  • اولویت در پذیرش برای ارایه شفاهی و پوستر.
  • اولویت در انتخاب مقالات برتر برای کنگره.
  • اولویت در انتخاب مقالات کلیدی برای ارایه در کنگره.
  • فراهم آوردن امکان چاپ مقالات واجد شرایط در نشریات علمی –پژوهشی.
مقالات ارسالی نباید در هیچ یک از همایش ها، سمینارها و نشریات داخلی و خارجی ارایه یا چاپ شده باشند.
 
پرسش اول :
در دو دهه‌ی گذشته استفاده از روش های آبیاری تحت فشار در ایران توسعه روز افزون داشته و از سیاست های تشویقی دولت نیز برخوردار بوده است. در عین حال، گزارش هایی توأم از موفقیت و عدم موفقیت این روش ها، به ویژه در مورد مشکلات اجرا و پس از اجرای آن ها، ارائه‌‌ می‌شود.
آیا ترویج و توسعه روش های آبیاری تحت فشار ، به ویژه پروژه های آبیاری تحت فشار در ایران با موفقیت نسبی همراه بوده است ؟
محور پذیرش مقالات برای پرسش اول:
تجربه ها ، موفقیت ها و مشکلات اجرایی در مرحله ساخت و بهره برداری از طرح ها و شبکه های آبیاری تحت فشار ایران.
پرسش دوم :
از نظر امکانات طبیعی ، توسعه شبکه های مدرن آبیاری و زهکشی در ایران حداقل تا سطح حدود 5 میلیون هکتار امکان پذیر خواهد بود و چشم انداز وضعیت کشاورزی ایران نشان‌‌ می‌دهد که در هر حالت به منظور صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری اراضی کشاورزی احداث شبکه های مدرن در بخش عمده ای از این اراضی اجتناب ناپذیر‌‌ می‌باشد.
حداقل در دو دهه اخیر مطالعات متنوعی انجام شده که نشان‌‌ می‌دهد بازدهی شبکه های آبیاری که در ایران ساخته شده اند در زمان بهره برداری  کمتر از مقادیر در نظر گرفته شده در مرحله مطالعه طرح‌‌ می‌باشد. چرا؟
محور پذیرش مقالات برای پرسش دوم:
روش ها و راهکارهای بهبود عملکرد شبکه های آبیاری و زهکشی ساخته شده در ایران - ارزیابی مقایسه ای (Bench marking) در شبکه های آبیاری و زهکشی ساخته شده مسایل عرضه ، تقاضا و اقتصاد آب در رابطه با عملکرد شبکه های آبیاری و زهکشی ساخته شده ایران.
 
کلیه‌ی حقوق این سایت متعلق به نخستین کنگره مهندسی و مدیریت آب و خاک ایران‌‌ می‌باشد.
Powered by Shahtoot System
www.shahtootsystem.comwww.swem.irwww.swem.ir - صصص.سصثئ.هق - صصص.صصص.سصثئ.هق